Partizan doveo NOVOG napadača, ali NIJE STRANAC

Autor:

Iako je trener Savo Milošević rekao da su na radaru samo igrači iz inostranstva, Partizan pred početak Superlige doveo još jednog domaćeg igrača.

Partizan doveo NOVOG napadača, ali NIJE STRANAC Foto: MN Press

Sedmi novi igrač u Partizanu ovog leta i treći napadač na spisku novajlija!

Portal Telegraf.rs saznaje da je Partizan angažovao Petra Gigića, dosadašnjeg napadača šabačke Mačve (na slici ga grle saigrači posle gola koji je dao Crvenoj zvezdi).  

Gigić ima 22 godine, visok je 184 centimetra, i igra na poziciji centralnog napadača. U protekloj sezoni je za Mačvu postigao sedam golova na 27 mečeva u Superligi Srbije.

Partizan sada na poziciji napadača ima Rikarda Gomeša (još se ne zna da li će otići), Ognjena Ožegovića i Umara Sadika, a zanimljivo je da su trojica koja su dovedena prošlog leta - Musa Ndžai, Dejan Gerogijević i Radivoj Bosić - sada poslati na pozajmice. Nemanja Nikolić, koji je prošle sezone bio u napadu crno-belih nije bio ni na pripremama.

- PRELAZNI ROK u PARTIZANU -

DOŠLI: desni bek Periša Pešukić, levi bek Rajko Brežančić, štoperi Dominik Dinga i Igor Vujačić, ofanzivac Aleksandar Lutovac, napadač Umar Sadik. koji je došao na pozajmicu iz Rome, napadač Petar Gigić.

VRAĆENI SA POZAJMICE: Nemanja Stevanović, Sejduba Suma, Ognjen Ožegović...

OTIŠLI: Svetozar Marković (Olimpijakos), Veljko Birmančević (Čukarički), Musa Ndžai (pozajmica...), Dejan Georgijević Irtiš Pavlodar - pozajmica), Radivoj Bosić (pozajmica)...

ZAVRŠIO KARIJERU: Saša Ilić.

Sve vijesti