TRUDNICA spasila DJEČAKA iz Srbije na Halkidikiju

Autor:

Dragana Lalić iz Bjeljine spasila je od utapanja mališana (4) iz Srbije samo nekoliko sati prije oluje koja je pogodila Halikidiki.

0
A- A A+
trudnica, plaža Foto: Guliver/Getty images, Filipovic018 ilustracija

Trudnica Dragana Lalić bila je na bazenu u hotelskom kompleksu kada je dječak sam došao na bazen i ušao da se kupa.

"U jednom trenutku dečak je ušao u veću dubinu i počeo da se davi. Kada je vidjela da spasioci nisu primijetili šta se događa, Dragana je bez razmišljanja ušla u vodu i izvukla dječaka", rekli su svjedoci, prenosi Kurir.

Ubrzo je stigla dječakova majka koja se u to vrijeme kupala u moru, a samo par sati kasnije sve ih je snašla nova nevolja.

"Oluja je počela oko 9 uveče, nosila je sve pred sobom, drveće je padalo na sve strane, popucalo je nekoliko prozora na hotelu, a vode je bilo i na stepeništu, jednostavno bilo je strašno, tako nešto nismo vidjeli ni doživjeli", navode turisti.

Djevojčica se udavila u bazenu kod Pančeva!

Dodaju da je jutros sve izgledalo sablasno zbog oborenog drveća i popucalih stabala i da se mnogi gosti hotela žale da im je voda ušla i u sobe.

"Cijelo jutro su se čula kola hitne pomoći pa su neki gosti u hotelu gdje smo smješteni dodatno uznemireni", navode Semberci koji neće prekidati godišnji odmor zbog sinoćnje oluje.

Pročitajte još:

Tagovi:
Sve vijesti