IPHONE 11: Procurio dizajn, dve stvari će vas šokirati!

Autor:

Izvori iz industrije otkrivaju dvije stvari koje ćemo vidjeti na novom uređaju, a ne želimo nijednu od njih!

IPHONE 11: Procurio dizajn, dve stvari će vas šokirati! Foto: YouTube/Screenshot/Apple

U septembru bi trebalo da vidimo iPhone 11, novo "čedo" kompanije Apple, a izvori iz industrije uveliko pokušavaju da odgonetnu njegove karakteristike dva mjeseca pred izlazak.

Pošto smo čuli da će novi iPhone biti najveći do sada, toliko veliki da je "ženama nezgodno da ga koriste", dobro obaviješteni izvori otkrivaju još dva detalja.

"Forbs" prenosi da će iPhone 11 ipak imati "notch", i to poveći, u trenutku kada se konkurencija svim silama trudi da ga izbaci iz svojih novih modela, i u tome uspjeva.

Na zadnjoj strani uređaja, tvrde izvori, nalaziće se kamera čije će ispupčenje na površini biti najveće do sada.

"Riječ je o najkontroverznijem dizajnu u istoriji, jer će Apple ostati pri tome da zadrži 'notch', ali neće uraditi ništa da izbjegne izbočinu na zadnjoj strani uređaja, koja će telefon učiniti nezgodnim za ostavljanje na ravnoj površini," prenosi "Forbs".

Ove informacije "procurile" su zahvaljujući Filipu Koroju, reporteru sajta "EverythingApplePro", koji je dizajn prokljuvio na osnovu porudžbine za više od stotinu maski za novi model. Sudeći po "rupicama" na njima, "Forbs" prenosi i da korisnici, barem tokom ove godine, mogu da zaborave i na univerzalni port na dnu iPhone uređaja.

Sve vijesti