"Bugi" Kazins je slobodan i NIKO ga neće!

Autor:

Od četvrostrukog Ol star centra do igrača koji ne može da nađe klub...

"Bugi" Kazins je slobodan i NIKO ga neće! Foto: Tanjug/Kyle Terada/The Canadian Press via AP, Pool

Do skoro jedan od najboljih centara u NBA ligi sada ima status "nepoželjnog".

Kontroverzna "petica" Demarkus Kazins odlučio je letos da potpiše za Golden Stejt i "uortači" se sa Karijem, Tompsonom, Grinom i Durentom u pohodu na "šampionski prsten", međutim više je bio povređen nego na terenu, a titulu je osvojio Toronto.

"Bugijev" rizik da potpiše jednogodišnji ugovor vredan samo 5,3 miliona dolara u nadi da će ovog leta dobiti onakav kakav sleduje "superstarovima", ali od toga nema ništa.

Kako prenosi NBA insajder Adrijan Vojnarovski, za Demarkusa Kazinsa trenutno nije zainteresovan NIJEDAN tim, posebno niko ne želi da ponudi ugovor kakav očekuje snažni centar, dok je sporna i njegova ličnost, poznat je kao igrač koji zna da pokvari atmosferu...

/OVO SU SVE PROMENE U NBA LIGI: PROČITAJTE SVE NOVE POTPISE/

Dovodio se u vezu sa Dalasom, što je klub iz Teksasa demantovao, Golden Stejt je potpisao već dvojicu centara Kevona Lunija i Vilija Kolija-Stajna, a Niksi ne bi da pogreše.

Spominje se još i Boston koji je ostao bez Horforda.

"Mislim da se nadao da će ga neko od većih klubova dovesti na jednu godinu za platu od 12 do 20 miliona dolara, ali to se neće desiti", ispričao je Adrijan Vojnarovski, a malo ko je mogao da poveruje da će se ovo desiti do pre dve godine.

Bivši igrač Sakramenta je "pokidao" Ahilovu tetivu u dresu Pelikansa, mučio se čitave sezone s Voriorsima, pa više ne deluje kao "onaj" igrač iz Ol star dana.

Sve vijesti