Leonardo šalje 75.000.000 za Sergeja

Autor:

Doskorašnji direktor Milana vratio se u Pari Sen Žermen. Njegov prioritet je isti kao i na San Siru - da dovede "SMS"-a.

Leonardo šalje 75.000.000 za Sergeja Foto: Gulliver/Getty images, Paolo Bruno

Pariski "sveci" i ranije su bili zainteresovani za veznog igrača reprezentacije Srbije Sergeja Milinkovića Savića. Sada su to interesovanje obnovili, što je i bilo očekivano kada je na "Park prinčeva" opet došao Leonardo.

Podsjetimo, Brazilac je postao novi-stari sportski direktor PSŽ-a nakon što je obavljao tu funkciju i u Milanu i na San Siru je takođe želio da dovede SMS-a, ali nije uspio jer je prvi čovjek Lacija galantno odbijao ponude i zadržao nekadašnjeg đaka i prvotimca Vojvodine na Olimpiku.

Po svemu sudeći, sada je vrijeme za još jedan, zajednički pokušaj Parižana i Leonarda.

Francuska televizija "Kanal plus" javila je u subotu da PSŽ priprema ponudu od 75 miliona evra i petogodišnji ugovor za Srbina, prema kojem bi zaradio pet miliona evra po sezoni.

Iako je rimski klub "razrezao" cenu od 120 miliona evra, ona se ovog leta vratila u realnije okvire, iako je Milinković-Savić proglašen za najboljeg vezistu u Italiji.

Đanluiđi Donaruma, Donaruma Foto: Guliver/Getty images/Claudio Villa

Osim Sergeja, Leonardo je prema tvrdnjama "La Stampe" spreman da ponudi Milanu 60 miliona evra za Đanluiđija Donarumu, koji će ovog ljeta najvjerovatnije napustiti "San Siro".

S obzirom na to da je čuvar mreže "rosonera" ponikao u omladinskoj školi "roso-nera", njegov transfer predstavljaće čist profit za klub. S tim u vezi, očekuje se da PSŽ bude u prednosti da "potpiše" perspektivnog golmana jer Leonardo ima još jake veze u Milanu.

Tagovi:
Sve vijesti