Dnevni horoskop za 13. 6. 2019.

Autor:

Evo kako su vam zvijezde naklonjene danas

Dnevni horoskop za 13. 6. 2019. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Danas će biti veoma naporan dan. Svakako, imate dosta energije i lako ćete prevazići sve prepreke. Gledajte sebe, ne pomažite drugima previše.

Bik

Nemojte se truditi da radite previše ako nemate energije. Bolje je da završite započete stvari, da ne pravite sebi pritisak za sve što ste uradili do sad. Moguća je glavobolja.

Blizanci

Od neke osobe koju znate odavno možete dobiti komplimente. Dobro se osjećate. Imate napravljen plan šta treba danas da završite i ne odstupajte od toga.

Rak

Danas bi trebalo da budete što vredniji na poslu. Dajte svoj maksimum. Držite se plana rada i ne dozvolite da Vas neko poremeti.

Lav

Potrebno Vam je više relaksacije. Pokušajte da završite ono što je neodložno. Komunikativniji ste nego inače.

Devica

Moguća je neka avantura ili flert. Ako ste zauzeti, bićete strastveni. Pazite na troškove, ne preterujte sa kupovinom. Bićete zadovoljni situacijom na poslu.

Vaga

Treba da zadržite privatne stvari za sebe, ne pričajte sve svima. Skloni ste saradnji danas. Moguć premor, pa ne pretjerujte sa poslom.

Škorpija

Vrijedni ste. Obavite sve na poslu na vrijeme. Potrudite se da održite fokus, iako Vam fali motivacije.

Strijelac

Bilo bi dobro da se posvetite voljenoj osobi. Romantični ste. Slobodni, moguće je neko poznanstvo koje će biti veoma značajno. Budite fizički aktivni, prijaće Vam bilo kakva rekreacija.

Jarac

Ne nervirajte se jer sa nekim saradnicima nemate baš dobru komunikaciju. Odradite samo ono što ste isplanirali na poslu. Nije dobar dan za nove početke.

Vodolija

Vi ste sjajno raspoloženi i imate višak energije. Potrudite se da se bolje organizujete. Sve Vam ide brže nego inače. Dan je dobar za dogovore.

Ribe

Pomalo se brinete da li sve radite kako treba. Važno je da date svoj maksimum i to će biti vrednovano od strane nadređenih. Ne zapostavljajte privatni život zbog posla.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:
Sve vijesti