Sve što za sada znamo o rimejku "Valtera" i "Mosta"

Autor:

Predrag Gaga Antonijević otkriva detalje kineskog rimejka!

0
A- A A+

Srpska štampa prenosi da će Kinezi za glavne uloge u rimejkovima filmova "Valter brani Sarajevo" i "Most" angažovati, najverovatnije, Milana Marića i Igora Đorđevića.

Reč je o glumcima koje trenutno gledamo u hit seriji SuperStarTV-a "Državni službenik", a ukoliko se namere produkcije ostvare, gledaćemo ih u rimejkovima kultnih filmova u kojima je glavne uloge tumačio Velimir Bata Živojinović.

MONDO KOLUMNA o partizanskim filmovima: Fon Ditrih, "gibanica vesterni" i, naravno, Kriger

U Pekingu je već potpisan sporazum o saradnji kineske kuće "Huahua media", Filmskog centra "Sarajevo" i "Dandelion" produkcije, na čijem je čelu Gaga Antonijević.

"Prvo ćemo snimati rimejk 'Mosta', koji će sigurno dobro proći na međunarodnom nivou, jer je priča o čoveku koji je gradio most, a sada mora da ga sruši. Želim da napravim nešto po ugledu na 'Most na reci Kvaj', film koji je osvojio osam Oskara," rekao je Antonijević.

Bata dobija ulicu u Beogradu

Izvor blizak produkciji rekao je da su Igor i Milan prvi izbor za glavne uloge, ali da će ipak biti upriličen kasting. Ranije je Batina udovica Lula rekla za "Novosti" da je njegova želja bila da ga "nasledi" Vojin Ćetković.

Film "Most" biće sniman sa "ozbiljnim" budžetom, i to na srpskom jeziku. Snimanje će početi sledeće godine, otkrio je Antonijević "Informeru".

Pogledajte MONDOPop sa Milanom Marićem!

Izvor: MONDO/Jelena Đurović

Sve vijesti