“Vjera u titulu i bivše igrače Budućnosti”

Autor:

Plavi se još nadaju da mogu da osvoje šampionski lovor, a danas im je potrebna njihova pobjeda nad Rudarom (17.00), te kiks Sutjeske protiv Grblja u Nikšiću

0
A- A A+
FK Budućnost, slavlje Foto: MONDO/Nikoleta Vukčević

  Dva kola prije kraja prvenstva, Budućnost ima četiri boda manje od Sutjeske. A plavi imaju svoju računicu…

Učenici Branka Brnovića moraju da pobijede danas (17.00) Rudar u Pljevljima u okviru 35. kola domaćeg prvenstva, da sačekaju kiks Sutjeske u Nikšiću od Grblja, te da u posljednjem kolu pod Goricom u međusobnom duelu savladaju aktuelnog šampiona iz grada “piva i čelika”.

Nada postoji, ali prvo mora da se riješi zagonetka “Rudar pod Golubinjom”.

Pod pritiskom smo od početka sezone, tako da nam to ne predstavlja neko opterećenje. Uvijek napadamo trijumf, a znamo da nam tri boda donose šansu za lovor. Neće nam biti lako, jer Rudar uvijek igra dobro protiv nas, a mi teško pobjeđujemo u Pljevljima. Međutim, imamo ogroman motiv”, poručio je vezista “plavih” Draško Božović, čija ekipa 19 utakmica ne zna za poraz.

Osluškivaćemo šta se dešava u Nikšiću. Nadamo se da će Grbalj uspjeti da ih zakine, mislim da ima snagu za to. Posebno se uzdam u naše bivše igrače Vukovića i Vukčevića”, rekao je 30-godišnji vezista, koji se nada da će se titula odlučivati u posljednjem kolu…

To bi bio pravi fudbalski praznik i spektakl. Međutim, ukoliko se to ne desi, mi ćemo čestitati Sutjesci. Naš cilj je da upišemo sve pobjede do kraja, uključujući i finale Kupa”, podvukao je Božović.

Sve vijesti