Sećanje na glumca stradalog u jezivoj nesreći (VIDEO)

Autor:

Anton Jelčin, mladi glumac koji je stradao u stravičnoj nesreći ispred svog doma, danas bi proslavio 30. rođendan. U njegovu čast je snimljen film "Love Antosha"

Sećanje na glumca stradalog u jezivoj nesreći (VIDEO) Foto: YouTube/screenshot/Sundance Institute

Glumac Anton Jelčin stradao je pre tri godine ispred svoje kuće u Studio Sitiju u Kaliforniji. Glumac (27) je pošao na probu džipom "Grand Cherokee", ali kada je prošao kroz kapiju svog imanja, zaustavio je vozilo na prilazu.

Džip težak dve i po tone, ostavljen u leru, krenuo je sam u rikverc i bukvalno smrvio glumca koji se našao priklješten između vozila i kapije od kovanog gvožđa.

Porodica glumca kojeg je bukvalno zgnječio džip za koji je mislio da je "pod ručnom", tužila je "Krajsler" i auto-salon u kom je glumac kupio kobni automobil. Njihov odgovor je bio kratak i brutalan: "Smrt Jelčina bila je rezultat njegove sopstvene pogrešne procene, nepravilnog korišćenja ili oštećenja na džipu".

Prošlo je tri godine od stravične nesreće, a za to vreme su prijatelji i porodica učestvovali u snimanju filma posvećenom životu Antona Jelčina. Film je nedavno predstavljen i na Sandens festivalu.

Pogledajte inserte iz filma:

Izvor: YouTube/Sundance Institute

Sve vijesti