Javno preduzeće Morsko dobro na Sajmu turizma

Autor:

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore učestvuje na 41. Međunarodnom sajmu turizma (IFT 2019) u Beogradu.

Javno preduzeće Morsko dobro na Sajmu turizma Foto: Promo/Info biro

 Prezentacija crnogorskih plaža, marina i svega što crnogorska obala nudi smještena je na centralnoj poziciji štanda NTO Crne Gore.

Tema ovogodišnjeg nastupa Javnog preduzeća je nova tipizacija kupališta i plaža od Herceg Novog do Ulcinja.
"I ove godine će biti oko 450 kupališta spremno za ovogodišnju ljetnju sezonu. Po prvi put ove godine imaćemo nekih 12 tipova kupališta znači da osim tih hotelskih, porodičnih, javnih plaža imamo i onih plaža koje su prosto namijenje nekim specijalizovanim tržištima kao što su sportsko rekreativne plaže za surfere, kajt surfere kao što to već imamo na Velikoj plaži, zatim plaže za porodični turizam, izletničke plaže, romantične plaže" kazao je direktor Morskog dobra Predrag Jelušić.

Njihov plan je, kako kaže Jelušić, da sa korisnicima oko 1100 lokacija pripreme negdje do aprila mjeseca da to sve bude spremno i u funkciji za doček prvih gostiju u predsezoni i upravo su ovih dana počeli tenderi koji vode ka tome da dobijeu pravovremene ugovore za nesmetan početak predsezone glavne turističke sezone.
Za sajamski nastup pripremljeno je i specijalno magazin izdanje “The Collection Montenegro Best Beaches”, katalog najatraktivnijih plaža koje posjeduju prestižno ekološko priznanje Plavu zastavicu, ali i izvanrednu gastro i lifestyle ponudu na plaži.

Izvor: Infobiro Montenegro

Tagovi:
Sve vijesti