Darko Lazić: "Nema više za*********!"

Autor:

Pevač koji je doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću u oktobru ove godine o novoj šansi za život i promenama koje su se dogodile

Darko Lazić: "Nema više za*********!" Foto: ATA Images

Pevač Darko Lazić se nakon mesec dana provedenih u Zemunskoj bolnici nalazi u banji, gdje se liječi od posljedica stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila u oktobru ove godine.

Lazić je u izjavi za Pink otkrio da je oslabio 20 kilograma, da je presrećan što će ponovo postati otac i kako se sada osjeća .

"Teško je. Još me bole noge, malo mi to teško pada. Znam da moram i da je dobro po mene, tako da se trudim i trpim bol. Moram, ako ne boli, nema uspeha", rekao je folker, koji je priznao da je u potpunosti promijenio svoj život, kao i to da se neće vraćati starim, lošim navikama.

"Mijenjam se. Promijenio, već! Na život se drugačije gleda, na sve se drugačije gleda. Nema više za***ancije, neozbiljnosti... Mora čovjek da se uozbilji. Nažalost, meni se desilo ovo, pa sam morao tako da se uozbiljim. Dok se neko ne opeče, ne osvijesti se, ali biće sve to bolje", rekao je Darko.

Sve vijesti