Otac Darka Lazića: Evo istine!

Autor:

Otac pjevača koji je nedeljama u bolnici nakon saobraćajne nesreće progovorio o njegovom stanju, ali i odnosima u porodici.

Otac Darka Lazića: Evo istine! Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Otac pjevača Darka Lazića, koji je hospitalizovan nakon saobraćajne nesreće u kojoj je teško povrijeđen, rekao je za "Kurir" da je njegov sin sada stabilno.

"Hvala Bogu, moj sin je sada bolje. Preživjeli smo veliki stres, danima smo bili u agoniji i strahu, noćima nismo spavali i molili smo se da pobijedi ovu situaciju. Sada je njegovo stanje stabilno i više nije životno ugrožen. Ugradili su mu vještački kuk, sredili su mu prelom butne kosti. Ljekari su dali sve od sebe i jako smo im zahvalni," rekao je Milan Lazić "Kuriru".

On je demantovao i pisanje tabloida o raznim poznatim ličnostima koje navodno pomažu Darkovo liječenje.

"Slušam razne gluposti, a istina je da je jedini čovjek koji je odmah pomogao njegov menadžer Mirsad Hadžić, odnosno Mirso Švajcarac. On se odmah javio i rekao da ne brinemo, da će on platiti sve troškove liječenja," rekao je Lazić.

On je prokomentarisao i ponašanje bivše snahe Ane Sević, sa kojom Darko ima kćerku Lorenu.

"Ja se sa njom nisam svađao, ali nije tačno da smo u dobrim odnosima. Promijenila je broj i ne možemo da stupimo sa njom u kontakt. Neka joj je na čast što nam brani kontakt sa djetetom. Samo moj sin da se oporavi, pa će se mnoge stvari promijeniti," rekao je on.

Tagovi:
Sve vijesti