Koyo ima novi singl, najbolji do sada!

Jovan Kojičić Koyo objavio novi singl pod nazivom "Rock to the Beat", poslušajte...

0
A- A A+
Koyo Foto: Promo/KoyoCrnogorski DJ svoju novu numeru objavio je za "Onako Records", izdavačku kuću koja je poslednjih godinu dana imala mnogo uspjeha u house muzici na svjetskom tržištu i čiji su članovi bili na samom vrhu - Traxsource- top liste.

"Prepoznali su kvalitet moje numere i nadam uspjehu na obostrano zadovoljstvo", kaže Koyo za MONDO.

"Sebe nikad ne ograničavam u pravljenju muzike jer je za to prije svega potrebna kreativnost, ne robujem trendovima i žanrovima, radim po osjecaju ali mogu reći da je 'Rock to the Beat' najbliža meni lično i najkvalitetnija produkcijski što sam do sad radio , a trudiću se da u tom pravcu nastavim", objašnjava Koyo.

Kako kaže, ekskluziva na Traxsource-u mu znači mnogo.

"To je bukvalno muzički izlog odakle muziku za svoje setove uzimaju i biraju najpoznatiji svjetski DJ-evi a za 14 dana dostupna za kupovinu biće i na drugoj najvećoj muzičkoj platformi BEATPORT. Očekujem da ce se naći u nekom od setova eminentnih svjetskih DJ - eva sto bi za mene predstavljalo veliku čast. 'Rock to the Beat' sam pustio već nekoliko puta u svojim setovima na nastupima i moram reći da su reakcije odlične a posebno me raduje što dobijam iste informacije i reakcije od nekoliko kolega i iz regiona koji su je puštali u klubovima u inostranstvu i očekujem da će tek da zazivi i postane prepoznatljiva", zaključio je Koyo.

NUMERU MOŽETE POSLUŠATI OVDJE

Sve vijesti