Predstaviće Lušticu Bay na međunarodnim sajmovima

Autor:

Najveći investicioni projekat u turizmu i izgradnji rezidencijalnih sadržaja u Crnoj Gori, Luštica Bay, biće predstavljen na više od deset jesenjih i zimskih internacionalnih sajmova.

Predstaviće Lušticu Bay na međunarodnim sajmovima Foto: MONDO

Time će biti nastavljena međunarodna promocija novog grada na Jadranu i države kao turističke destinacije.

Iz kompanije Luštica Development su saopštili da će Luštica Bay, koja se razvija na tivatskom dijelu poluostrva Luštica, biti predstavljena na sajmovima i sličnim događajima u Švedskoj, Ukrajini, Monaku, Velikoj Britaniji, Italiji, Njemačkoj, Kini, Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE) i Turskoj.

 „Imajući u vidu da je ova godina velika prekretnica u razvoju projekta Luštica Bay, pored aktivnosti na domaćem i regionalnom tržištu planirali smo intenzivno učešće na međunarodnim sajmovima, od najvećih do prisustva na posebno osmišljenim događajima na marginama takvih manifestacija“, navodi se u saopštenju.

Iz kompanije su kazali da će prvi sajam biti Kopa Hus Utomlands 2018 Geteborg u Švedskoj.

U proljećnom ciklusu sajmova, Luštica Bay je nastupila na sajmu nekretnina u Sankt Peterburgu, potom na sajmu IPS u Dubaiju kao i AIPE u Alma Ati, u Kazahstanu. U prvom kvartalu ove godine projekat je predstavljen na sajmovima u Dizeldorfu, Londonu, Stokholmu i Dubaiju“, navodi se u saopštenju.

Kompanija Luštica Development, na oko sedam miliona kvadratnih metara na tivatskom dijelu poluostrva Luštica, razvija projekat Luštica Bay kao rezidencijalnu turističku destinaciju sa dvije marine, sedam hotela, različitom ponudom nekretnina, profesionalnim golf terenom, gradskim jezgrom i ostalim sadržajima neophodnim za život grada.

Ove godine u Luštici Bay su otvoreni marina sa 176 vezova, prvi ulatraluksuzni hotel The Chedi, kao i marina naselje sa oko 220 rezidencijalnih jedinica.

„Istovremeno je na jesen ove godine planiran početak radova na izgradnji novog naselja, Luštica Bay Central, osmišljenog kao administratvino, komercijalno i uopšte gradsko jezgro čitave Luštice Bay“, zaključuje se u saopštenju.