Vraća se Sandro Sukno?

Autor:

Jedan od najboljih svetskih vaterpolista, za koga se nagađalo da mu je karijera gotova, vraća se u bazen.

0
A- A A+
Duško Pijetlović, Sandro Sukno, vaterpolo Foto: MN Press Sandro Sukno i Duško Pijetlović u duelu

Vaterpolisti Hrvatske (ne svi) pokazali su dva lica na Evroskom prvenstvu u Barseloni. Bilo je onih koji su želeli tuču u bazenu protiv Srbije, ali i onih koji su džentlmenski čestitali boljem.

"Bokser" Loren Fatović, koji je udario pesnicom u lice Filipa Filipovića, priznao je potom da je pogrešio što je to uradio, izvinio se, a šmekerski gest vaterpolisti Hrvatske napravili su kada su se srpski vaterpolisti vraćali u hotel sa zlatnim trofejom, napravivši špalir i poklonivši se evropskom prvaku.

Hrvatska je u Barseloni igrala bez jednog od najboljih vaterpolista sveta, 27-godišnjeg Sandra Sukna, koji je u martu operisao srce i nagađalo se čak da je njegova karijera završena. Italijanski Pro Reko je sa njim odmah potom raskinuo ugovor, što je bilo vrlo nekorektno.

Ali, selektor hrvatske reprezentacije Ivica Tucak danas je saopštio lepu vest - Sukno se vraća.

Prema njegovim rečima, pregledi su pokazali da je sa njim sve u redu, pa bi za tri meseca mogao da se uključi u pun trenažni proces, pto znači i da bi mogao da igra na Svetskom prvenstvu naredne godine u Južnoj Koreji, na kojem Hrvatska brani zlato.  

Tagovi:
Sve vijesti