Gost iz Austrije zahvalio crnogorskim službama

Autor:

Neurohirurg iz Beča, Gedeon Pernecki zahvalio je crnogorskom predsjedniku Milu Đukanoviću i crnogorskim službama na, kako je rekao, pravovremenoj i profesionalnoj reakciji, koje su učinile da boravak u Crnoj Gori zadrži u dobrom sjećanju

2
A- A A+

Podgorica, policija, policajac, interventna, teambuilding Foto: MONDO

  U svom obraćanju Đukanoviću, Pernecki je naveo da je za vrijeme odmora koji je u Crnoj Gori provodio sa porodicom i prijateljima doživio saobraćajnu nezgodu, u kojoj nije bilo povrijeđenih.

On je posebnu zahvalnost uputio službama - Centru bezbjednosti Bar, Jedinici za hitnu medicinsku pomoć i Odjeljenju Suda za prekršaje u Baru na pravovremenoj i profesionalnoj reakciji, koje su učinile da boravak u Crnoj Gori zadrži u dobrom sjećanju.

„Cjelokupan tok događaja s tim u vezi nas je naveo da još jednom iskažemo našu zahvalnost i odamo priznanje za perfektnu organizaciju i brzo i efikasno okončanje sudskog postupka u vezi sa nezgodom. Kako policija tako i hitna pomoć su bili brzo na mjestu nezgode i brzo su reagovali", rekao je Pernecki.

Sutkinja je, dodao je, takođe bila brzo na licu mjesta i već sljedećeg dana, u nedjelju je zakazala i suvereno održala ročište u Baru.

"Svim učesnicima, a posebno sutkinji, želimo da izrazimo naše poštovanje i zahvalnost. Sutkinja je spasila naš odmor. Mi svi imamo veliku potrebu da ovo iskažemo na najvišoj adresi u Vašoj državi. Vaša zemlja nije samo lijepa i krase je gostoljubivi ljudi, već ima i divnu sutkinju u Baru", zaključio je Pernecki.

Sve vijesti