Odbio da odgovara na pitanja Natašinih advokata

Autor:

Biznismen Luka Lazukić dao iskaz na saslušanju, ali je odbio da odgovori na pitanja advokata Nataše Bekvalac.

0
A- A A+

Luka Lazukić dao je iskaz u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, gde se nastavlja proces povodom prijave Nataše Bekvalac da ju je pretukao.

Lazukić se u sudu zadržao oko dva i po sata, nije razgovarao sa novinarima, a pomoćnica Natašinog advokatskog tima rekla je da je odgovarao svojim advokatima, ali da nije hteo da odgovori Natašinim na postavljena pitanja.

Nataša je u aprilu prijavila da ju je suprug pretukao u njihovom stanu u Beogradu, nakon čega su oboje saslušani, i tada su odvojeno došli i odvojeno napustili zgradu suda, u pratnji svojih advokata. Pre dve nedelje, prvi put su se susreli na sudu, na suđenju otvorenom za javnost.

Lazukić je optužen za krivično delo nasilje u porodici za koje je zaprećena kazna od tri meseca do tri godine zatvora.

Izvor: MONDO/Tijana Dušej Ristev

Nataša se nije pojavila danas na sudu, pošto nije u planu njeno davanje iskaza, ali se prisutnim novinarima obratila pomoćnica  pevačicinog advokatskog tima koja je istakla da je Lazukić dao iskaz i odgovorio na pitanja svojih branilaca i naglasila da je odbio da odgovori na pitanja advokata Nataše Bekvalac.

Nataša će svoj iskaz dati 17. septembra kada je zakazano naredno ročište.

Izvor: MONDO/Tijana Risteva

Luka Lazukić je nakon dva i po sata zadržavanja u sudu samo prošao pored novinara i nije želeo da odgovara ni na kakva pitanja...

Izvor: MONDO/Tijana Risteva

Nataša Bekvalac hakovana?

Pogledajte prethodno pojavljivanje na sudu.

Lazukić je dobio zabranu prilaska pevačici sa kojom ima kćerku Katju, koja je u trenutku incidenta imala svega šest nedelja. Nakon što je prijavila supruga zbog nasilja, Bekvalčeva se navodno iz Beograda vratila u Novi Sad sa malenom Katjom i jedanaestogodišnjom kćerkom Hanom iz braka sa Danilom Ikodinovićem. Pre mesec dana, vratila se na muzičku scenu i ponovo počela da nastupa.

Tagovi:
Sve vijesti