Malo je popila!? FOTO

Autor:

Hrvatski mediji su podijeljeni kada je riječ o ponašanju predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović na Svjetskom prvenstvu u fudbalu.

0
A- A A+

Tako jedni njene gestove nazivaju neprimjerenim, dok drugi vjeruju da je uradila mnogo na promociji zemlje.

Kitarović je euforično pratila nastupe Hrvata na Mundijalu, silazila u svlačionicu, te grlila i ljubila igrače.

Tokom mečeva na Svjetskom prvenstvu koje je pratila direktno na stadionima, navijala je, skakala, igrala i grlila se i ljubila sa stranim državnicima.

Pri tome je pravila i neobične gafove poput onoga kada je ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu poklonila dres hrvatske reprezentacije sa kojeg nije skinula etiketu sa cijenom.

KOLINDIN ŠOU: Putinu dres, Makronu poljupci, pa...

Poseban je i način na koji je proslavljala golove ili tugovala kada je njena reprezentacija primala iste.

Mediji su naročito propratili njeno igranje tokom finalnog meča u svečanoj loži i zagrljaje s francuskim liderom Emanuelom Makronom, kao i predaju medalja i čestitke hrvatskim i francuskim igračima na kiši, ali i to što je ljubila pobjednički pehar koji otišao u ruke Francuzima.Jedan dio hrvatskih medija to smatra neprimjerenim, a neki portali čak postavljaju pitanje da li je Kitarovićeva "malo popila"?

Istovremeno, ona je dala podršku srpskom teniseru Novaku Đokoviću na Vimbldonu i izjavila da sport može da popravi odnose među narodima na Balkanu.

Sve vijesti