Kerber u Baru prašio do sitnih sati! FOTO, VIDEO

Autor:

Kao i prethodnih deset godina, i ovog jula početak udarne turističke sezone najavio je u Baru prvi u nizu koncerata u okviru manifestacije Ljeto sa zvijezdama.

Kerber u Baru prašio do sitnih sati! FOTO, VIDEO Foto: MONDO

U petak veče na barskoj rivi, nekoliko stotina ljubitelja rok avangarde i hip-hopa uživali su u nastupima spuškog benda Parampaščad i beogradskog tandema “Bad copy”, nakon čega je uslijedila poslastica za ljubitelje “metala” – koncert veterana YU rok scene grupe “Kerber”.

Iako je bilo planirano da koncertni program koji su zajednički organizovali u okviru projekta “Bus party” TO Bar i nikšićka NVO Sinteza (organizator Lake festa), potraje od 22 do ponoći, na šetalištu Kralja Nikole svirka je “prašila” do iza jedan sat poslije ponoći.

Glavni krivac za “probijanje termina” bio je legendarni niški sastav predvođen prvim hevi metal vokalom nekadašnje velike Jugoslavije Goranom Šepom Galetom.

Na repertoaru su bili gotovo svi rok-evergrini kultnog sastava počev od "Nebo je malo za sve", "Mezimac", "Od srca sam ti daleko", "Hajde da se volimo", "Svet se brzo okreće" i naravno Ratnih igara i Seoba.

Gale i ekipa su svirku počeli jednim od svojih megahitova - "Bolje da sam druge ljubio":

Izvor: MONDO


Naravno, najviše emocija u publici izazvala je “Svetlana”…

Izvor: MONDO


…kao i balada “Na raskršću”:

Izvor: MONDO


Da su u dobroj formi potvrdili su naravno i "Parampaščad" i, na veliku radost barskih ljubitelja hip hopa, bend Bad copy:

Izvor: MONDO


Premijerni u seriji koncerata koji će se na barskom šetalištu održavati svakog petka do kraja Ljeta, održan je prvi put na samom početku korzoa i nešto manjoj bini zbog činjenice da  turistički špic u najvećem primorskom gradu u Crnoj Gori još nije “zamirisao”.

FOTOGALERIJA:

Evo ko sve pjeva na Ljetu sa zvijezdama!

Sve vijesti