Voditelj smuvao asistentkinju!

Autor:

Nakon niza skandala možda će mu ovo pomoći da se smiri...

Jedan od najomiljenijih britanskih voditelja, Entoni "Ent" Mekpartlin, imao je težak početak godine. Sve je krenulo nizbrdo kada ga je nakon 12 godina braka ostavila žena u januaru, a nakon toga u alkoholisanom stanju izazvao udes gde je povređeno trogodišnje dete.

Kao i prošle godine, ponovo se prijavio u kliniku za odvikavanje od zavisnosti od lekova i alkohola kako bi svoj život konačno doveo u red i mogao da nastavi da vodi emisije ("Talenat" i "Saturday Night Takeaway").

Ipak, sreća u nesreći koja mu se, kako britanski "The Sun" prenosi, dogodila je to što je u svoj toj muci našao ljubav! U pitanju je navodno njegova asistentkinja An Mari Korber.

SKANDAL: Pijani voditelj izazvao udes

"Bukvalno su svakodnevno zajedno. Ona ga je povratila, jer mu je pomisao da je neko tu za njega mnogo pomogla. Još je rano, ali svi se nadaju da će ostaviti sve loše što mu se dogodilo iza sebe i ponovo naći sreću. Oboje to zaslužuju", rekao je izvor za britanski tabloid.

Ne postoje nikakve indikacije da je romansa između voditelja i asistentkinje doprinela krahu njegovog braka sa bivšom ženom Lisom Armstrong.

Sve vijesti