Salahov rođendanski poklon: Igraće!!!

Autor:

Egipćani optimisti pred start na Mundijalu.

0
A- A A+

Milorad Mažić će biti na centru. A pored njega najveća zvezda egipatskog fudbala, ali i jedna od najvećih u svetu trenutno.

Da, fudbaler Liverpula Mohamed Salah će biti u timu Egipta u prvom meču na Mundijalu u Rusiji, protiv Urugvaja u petak od 14 časova (po srednjeevropskom vremenu). A da sve bude još lepše - Salah će sutra napunuti 26 godina

"Salah je dobro, oporavio se... Mogu skoro 100 odsto da garantujem da će igrati, ako se ne dogodi nešto nepredviđeno", rekao je selektor egipatske reprezentacije Ektor Kuper na konferenciji za novinare.

Nastup Salaha protiv Urugvaja bio je pod znakom pitanja zbog povrede levog ramena u finalu Lige šampiona protiv Real Madrida prošlog meseca.

Kuper je, međutim, rekao da je Salahov oporavak išao brže od očekivanog, ali da će lekari svakako biti uz njega i pratiti njegovo stanje.

"Uz njega smo, trudimo se da mu ulijemo samopuzdanje. Lekari su mu dali opciju - ako želiš da igraš, igraj. Znam Salaha veoma dobro, znam da nije strašljiv. Svi smo svesni da rizikujemo ako ga stavimo u tim, ali, ako on to bude želeo, ubeđen sam da će dati sve od sebe", dodao je Kuper.

Tagovi:
Sve vijesti