Čekanju je kraj: Ovo je novi iPhone SE

Apple nije uspio da sačuva dizajn novog telefona od radoznalih “očiju“ interneta - procurila prva slika iPhone SE 2 telefona.

0
A- A A+

Nakon što smo vidjeli da je Motorola na modelu Moto Z3 Play drastično promijenila dizajn vezan za skener otiska prsta, stiže nam i prava prva prava slika naslednika jednog od najpopularnijih iPhone modela - novi iPhone SE. Od kada je Apple najavio iPhone SE 128 GB, taj model je u vrhu popularnosti u svim zemljama u kojima je dostupan, pa se s pravom od iPhone SE 2 (ako se tako uopšte bude zvao) očekuju mnogo.

Slika koja je procurila vlasništvo je jedne od kompanija za proizvodnju dodatne opreme, u ovom slučaju proizvođača zaštitnih folija za ekran, koja otkriva da će iPhone SE 2 imati sličan isječak (notch) kao i iPhone X i da će Touch ID izostati. Prema ranijim objavama izostaće i 3.5 mm audio priključak, ali se ova slika, makar poklapa sa prethodno procurjelim slikama iPhone SE 2, koje je Apple demantovao.

U svakom slučaju, izgleda da iPhone SE 2, ipak stiže i imaće Fusion A10 čipset sa staklenim leđima i podrškom za bežično punjenje.

Šta će tačno sve imati iPhone SE 2 trebalo bi da saznamo tokom mjeseca maja, kad se očekuje, po GSMArena izvorima, da će Apple da ga predstavi.

Tagovi:
Sve vijesti