Neuništiv telefon: Nesalomiv, pluta, roni, mjeri

Predstavljamo vam najizdržljiviji telefon na svijetu, koji čak ni ne tone u vodu, a ima sve što moderan telefon nudi, pa puta dva!

0
A- A A+

Kineska kompanija AGM predstavila je model AGM X2 (puta dva), koji je najizdržljiviji telefon, sa ojačanjima na svakom segmentu izrade. Telefon je otporan na padove, udare, udarce, vodu, prašinu, prljavštinu, toplotu, hladnoću, nagle promjene temperature… Uz sve ovo, ima virtuelni meta, mjerač kvaliteta vazduha, baterijsku lampu i druge dodatke, koji omogućavaju lakše savladavanje prepreka u divljini ili na radom mjestu.

AGM X2 ima dvije kamere rezolucije 12 megapiksela na poleđini, dok je sprijeda kamera rezolucije 16. Ekran je dijagonale 5.5 inča, sa ojačanjima, Full HD rezolucije i Super AMOLED matrice. Baterija mu je jačine 6.000 mAh, senzor otiska prsta je instant, a tu su i 6 GB RAM, do 128 GB memorije, Dual SIM podrška i microSD ulaz, kao i Qualcomm Snapdragon 653 platforma, sa Adreno 510 grafikom.

Izvor: AGM Mobile

Telefon je opremljen IP68 sertifikatom, koji je dopunjen nekim vojnim standardima za bezbjednost i izdržljivost opreme, a dodata je i maska koja omogućava da telefon pluta na površini vode i ne može da potone! Čelična ojačanja su svuda oko telefona, a nepropustiva guma je na ivicama i preko svih ulaza na telefonu - čak je i slušalica za uvo nepromočiva.

Telefon je velik, težak, ali zato nudi izvanredne opcije zaštite, što ćete vidjeti i u video snimcima koji slijede. Ipak, ono što nema je a/c Wi-Fi podrška, a i Android je 7.1. Cijena modela sa 6+128GB je 650, a modela 6+64GB oko 580 dolara.

Detaljne specifikacije su na zvaničnoj stranici AGM X2 telefona.

Telefon je dostupan ograničeno u Evropi i nismo sigurni da li će doći u Crnu Goru.

Izvor: AGM Mobile

Izvor: AGM Mobile

Tagovi:
Sve vijesti