“Nikad za Hrvatsku, možda sam završio sa ajkulama”

Autor:

Vaterpolista Darko Brguljan o mogućnosti da igra za barakude, te činjenici da ga nema na okupljanjima vaterpolo reprezentacije Crne Gore.

0
A- A A+
vaterpolo, crna gora, crnogorski vaterpolisti, Darko Brguljan Foto: MN Press

    Prošlog ljeta na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti je “puklo” na relaciji selektor Vladimir Gojković - vaterpolista Darko Brguljan. Povratak sjajnog momka koji je u Rio de Žaneiru na Olimpijskim igrama bio u idealnom timu prvenstva bi mnogo značio “ajkulama”, ali…

Selektor je jasno poručio da neće zvati Brguljana više u reprezentaciju, a Kotoranin mu se revanširao sa riječima da neće igrati za Crnu Goru, dok je Gojković selektor. U cijeloj toj situaciju, Vaterpolo i plivački savez naše zemlje stao je uz Vladimira Gojkovića.

Zbog svega u hrvatskim medijima se pojavila informacija da bi odlični napadač mogao da navuče kapicu "barakuda", ali je Darko u razgovoru za vaterpolo portal dance.hr istakao da ga takva mogućnost ne zanima.

Postojao je određeni kontakt, ali je sve to previše naduvana priča i ta stvar je nemoguća da se ostvari”, rekao je Brguljan, koji je dodao.

Tako da sigurno mogu da kažem da neću igrati za Hrvatsku, ali ni za ovakvu Crnu Goru. Mislim na prošlo ljeto i na ovu sezonu. U krajnjem slučaju spreman sam i na soluciju da sam završio sa reprezentativnom karijerom”.

Sve vijesti