Za vikend zabavni program na Vučju

Autor:

Nacionalna turistička organizacija (NTO) organizovaće u subotu i nedjelju zabavni program u ski centru Vučje.

0
A- A A+

vucje 5.jpg Foto: mondo meIz NTO su kazali da će za sve zainteresovane biti organizovan besplatan autobuski prevoz iz Podgorice i Budve.

Autobusi iz Podgorice polaze u subotu i nedjelju u osam sati i 30 minuta ispred hotela City, dok je povratak planiran u 16 sati. Polazak autobusa iz Budve predviđen je u sedam sati i 30 minuta, u zavisnosti od interesovanja, ispred Turističkog naselja Slovenska plaža.

Iz NTO su kazali da se mjesta mogu rezervisati svakog radnog dana, najkasnije do četvrtka, besplatnim pozivom na broj call centra 0 8000 1300, u periodu od sedam do 15 sati.

Oni su dodali da je broj mjesta ograničen.

„Pored rekreacije na snijegu i suncu, gosti ski centra Vučje moći će da uživaju i u dvodnevnom muzičko-zabavnom programu. Tokom oba dana predviđen je program animacije za najmlađe, za koji će biti zaduženi Animatori Montenegro“, navodi se u saopštenju.

Oni su kazali da će u subotu, od 11 do 13 sati i 30 minuta, najmlađe zabavljati klovnovi, kao i da će biti u prilici da učestvuju u kreiranju ledenog grada.

„U nedjelju je u istom terminu planiran facepainting, odnosno crtanje lica, i klovnovi. Posjetioce će oba dana, u periodu od 14 do 16 sati, zabavljati DJ Mr Jools i DJ Shar, a očekuju ih i dodatni popusti“, navodi se u saopštenju.

NTO zabavni program organizuje u saradnji sa ski centrom Vučje, u okviru kampanje Sunce, snijeg i more.