U kući imao oko 15 grama kokaina i 2.430 eura

Autor:

Službenici Centra bezbjednosti Budva su sa službenicima Odsjeka za borbu protiv droge uhapsili V.M (23) iz Budve.

0
A- A A+

Zaplijena, droga, kokain, teambuilding Foto: MONDO

  Budvanin V.M (23) osumnjičen je da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i zaplijenili oko 15 grama kokaina.

"Službenici CB Budva i Odsjeka su, u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, a po prethodno pribavljneoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Kotoru, pretresli stan u Budvi koji koristi V.M. (23). Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli 28 pvc kesica kokaina težine 14,8 grama, metalnu drobilicu sa tragovima marihuane, više mobilnih telefona sa SIM karticama kao i novac u iznosu od 2.430 eura za koji se sumnja da je stečen prodajom opojne droge", navode iz UP.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je V.M. imao namjeru da pronađeni kokain stavi u tzv. uličnu prodaju na području Opštine Budva.

Pronađena opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u VDT u Podgorici koji je naložio da se V.M. uhapsi i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Sve vijesti