Šalili su se?! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Voditelji NISU zaratili pred kamerama Javnog servisa...

0
A- A A+

Voditeljka Nataša Miljković i njen kolega Aca Stojanović posvađali su se u živom prenosu emisije "Tako stoje stvari".

Prošle nedelje, u ovu emisiju je javno pozvan strelac Damir Mikec, koji se u četvrtak nije pojavio u studiju Radio-televizije Srbije.

Nataša je optužila Acu da je zaboravio da potvrdi gostovanje strelca, on je rekao "da stvari ne stoje baš tako", a nakon nekoliko minuta prepucavanja i nelagodnosti, prilog je priveden kraju.

Šta su sve rekli Nataša i Aca?

"Hoćeš da priznaš nešto gledaocima? Evo ja ću, vidim da ti teško ide. Da li smo se ikada spremali više za emisiju, nego danas? Prošlog četvrtka smo počeli da se spremamo, i ne ide nam," pokušao je Aca da se našali. "Ko je to ustao na levu nogu? Moramo da objasnimo gledaocima šta se desilo, jer je gost bio najavljen. Aca nam je nešto obećao, pa nije ispunio," rekla je Nataša, a Aca je prekinuo - "nije baš tako"..

Iako je ono što smo videli na malim ekranima ličilo na svađu, lepa voditeljka kaže da je to samo šala:

"Ne postoji svađa, pobogu. Ne svađam se ni privatno, a pogotovo ne pred kamerama. Pogledajte prethodna Acina gostovanja... Mi se uvek šalimo, ja na njegov račun, on na moj. I naravno da Aca nije kriv za nedolazak gosta. Da je kriv, ne bi bio živ. Ovo je šala", rekla je Miljkovićeva, prenosi "Kurir".

Pogledajte video i recite nam:


Šalu ili svađu možete poslušati iz dva dela - prvi počinje od 7:55, a drugi od 20:22.

Izvor: YouTube

Sve vijesti