Dina feat. AkademiA: Više od spektakla! (VIDEO)

Autor:

Pogledajte spektakularan spot autorske kompozicije violinistkinje Dine Desančić i benda Akademija!

Crnogorska muzička pozornica je ovog ljeta dobila svoju prvu klasičnu kompoziciju u rok aranžmanu, a od sinoć je bogatija i za spektakularan spot iste. Naravno, riječ je o „Kamenoj simfoniji“ Dine Desančić koju jedna od najboljih violinistkinja u Crnoj Gori izvodi u pratnji benda Akademija.

Spot je sniman na najljepšim lokacijama od Boke do Velike plaže, na velelepnim vrhovima Crne Gore, između ostalog i na školskom jedrenjaku Ratne mornarice Crne Gore "Jadran"... 

POGLEDAJTE:

Izvor: YouTube


Režiju, montažu i kameru spota potpisuju Dejan Senić i Branko Maljević iz produkcije Bubulj koja stoji i iza nedavno objavljenog spota za obradu Perperovog hita „Zastave“ u izvedbi Zvonimira Đukića Đuleta, frontmena Van Goga.

Kamena simfonija je autorska kompozicija Dine Desančić, a rok aranžman iste potpisuju Božidar Čiča Gagović i Mihailo Miha Radonjić. Generalni sponzor je Porto Montenegro.

"Kamena simfonija је najava serije koncerata koji su zamišljeni za velike bine, na kojima će se, poput Davida Gereta, Maksima Mrvice i ostalih svjetskih muzičara cross over manira, prvi put u Crnoj Gori izvoditi najpolarnija djela kako klasične tako i muzike drugih žanrova na solo violini sa urbanim rok aranžanima", prokomentarisala je за MONDO Dina nakon promocije spota.

Pogledajte atmosferu na promociji spota održanoj sinoć u restoranu Portofino u Baru:


Sve vijesti