ŠOKIRALA izjavom: Muškarci su bitniji od žena!

Autor:

Blogerka Zorannah naljutila je pratioce kada je izrekla ovakav stav

1
A- A A+

Žene se već vijekovima bore za jednaka prava kao što to imaju muškarci - pravo na glasanje, obrazovanje, rad i jednaku zaradu. Međutim, blogerka i jutjuberka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, je izgleda odlučila da izvrši svoj uticaj na tinejdžerke kako bi ih vratila u "kameno doba".

Naime, ona smatra da je muškarac u svakom pogledu bitniji od žene, kao i da bi ona trebalo da se odrekne svega samo da bi se posvetila partneru koji je osnovni prioritet.

"Svako vodi svoj život, ovo je moj kanal i moj život i spominjaću svog dečka koliko god ja to želim. Ja mu nikada u životu ne bih tražila da odbaci svoju karijeru, jer smatram da je on muško i da je njegova karijera bitnija od moje. Ja svoj posao mogu da radim odavde, ali da ne mogu, ne bi bio smak svijeta što sam okrenula vrata svojoj karijeri zarad porodice. Svako ima prioritete u životu, ja ću njega pratiti na kraj svijeta jer svaka žena treba da prati svog muškaraca a ne on nju. Muškarci koji to rade su besposličari, papučari i pijavice i nijedan od njih ne treba da očekuje da će žena da ga izdržvava. A žena ima puno pravo da očekuje to jer podiže djecu i brine o njemu, a ako ima vremena pored toga da radi to je bonus", napisala je Zorannah u komentarima ispod svog videa.

HIT snimak modne blogerke! (FOTO, VIDEO)

Poznata blogerka je u odgovorima na komentare ljudi da na ovaj način loše utiče na djevojčice koje na nju gledaju kao na idola, odgovorila da ne samo da muškarac treba da bude bitniji u odnosu, nego i važniji od djece, a žena je uvijek na poslednjem mjestu...

"Ja ne razumijem kako neko može sebe da stavi ispred svog muškarca. On treba da bude prioritet br. 1, onda ti ili ako imaš djecu oni nakon njega, pa onda ti i svi ostali… Da je više žena kao ja manje bi bilo razvoda i samohranih majki!", napisala je Zorannah.

Sve vijesti