Nastavak bojkota, ne isključuju mogućnost protesta

Autor:

Građanska opozicija nastaviće da bojkotuje rad parlamenta, saopštio je lider Demosa, Miodrag Lekić, navodeći da ne isključuju mogućnost protesta.

0
A- A A+

  "Nijesmo isključili da, zbog ukupnog stanja i izbornih neregularnosti, s jedne strane, Javnog servisa i mnogih elemenata da građanska opozicija takođe preduzme određene mjere, i proteste svakako, u okviru demokratskih normi. Nek se vlast zamisli da li namjerava da i iduću godinu nastavi sa neregularnim izbornim uslovima", kazao je Lekić nakon trećeg sastanka građanske opozicije kome su prisustvovali predstavnici Demosa, Demokratske Crne Gore, Socijalističke narodne partije, Građanskog pokreta URA i Socijaldemokratske partije.

Lekić je rekao da su se na sastanku čuli stavovi kako predsjedničke izbore treba bojkotovati, ako se okolnosti ne promijene.

"Ali nijesmo donijeli odluku u smislu da se takav jedan predlog sada usvoji kao stav cjelokupne opozicije. Ta tema će se nastaviti, zavisno od dinamike koja dolazi", rekao je Lekić, prenosi Televizija Vijesti.

Početak sastanka lidera “Građanske opozicije” obilježio je verbalni duel sa grupom građana, koji su lidere opozicije pitali zašto troše pare, a ne rade ništa.

Tagovi:
Sve vijesti