Pas Dinamovog fudbalera izujedao dijete

Autor:

Dječak mlađi od dvije godine povrijeđen je kada ga je u dvorištu kuće napao komšijski pas ptičar u vlasništu fudbalera Dinama 23-godišnjeg Anhela Enrikeza, pišu danas hrvatski mediji.

0
A- A A+

"Novi list" prenosi da se nesreća dogodila u dvorištu porodične kuće na Jelenovcu u Zagrebu, a mališan ima povrede po licu, glavi, vratu i ušima.

Dječak će biti pod nadzorom ljekara narednih pet dana.

"U šoku smo, sinčić je operisan i ima čak 50 šavova… Loptica s kojom se igrao sin u jednom času pala je s balkona u prizemlje. Dijete je s gospođom otišlo po lopticu u dvorište, a onda se dogodio užas. Žena je u panici dotrčala do mene i rekla da malog hitno moramo odvesti u bolnicu. Komšijin pas upao je u dvorište, zgrabio malog za lice i vukao ga…", rekao je otac dječaka.

Enrikez, fudbaler Dinama i bivši napadač Mančestera, porijeklom je iz Čilea, a u Maksimir je došao prije dve godine.

Policija je pokrenula kaznenu prijavu zbog napada njegovog psa.

Na službenim stranicama Dinama oglasio se i Enrikez:

"Iskreno mi je žao i zaprepašten sam onime što se dogodilo. Trenutno ne postoje riječi kojima mogu opisati kako se osjećam. U šoku sam. U stalnom sam kontaktu s roditeljima malog Marija i saosjećam se porodicom koja proživljava teške trenutke u strahu za svoje dijete i njegovo zdravlje. Iskreno mi je žao i dao bih sve da se ovo nije dogodilo. Nadam se da će sve biti u uredu...", rekao je fudbaler.

Sve vijesti