Mojkovac primjer valorizacije ogromnih potencijala

Autor:

Mojkovac može biti primjer dobre valorizacije ogromnih potencijala, ocijenio je danas crnogorski predsjednik Filip Vujanović.

1
A- A A+

  "Mojkovac može biti primjer kako se i preduzetništvo kvalitetno promoviše i kako se infrastruktura unapređuje na najbolji način", kazao je Vujanović novinarima u Mojkovcu, gdje je prisustvovao svečanoj sjednici Skupštine, povodom Dana opštine.

On je čestitao rukovodstvu opštine na, kako je kazao, na onome što su uradili.

"Želim da iskažem izuzetno poštovanje za ono što je Vlada namjerila i čini za prostor Mojkovca i sjevera Crne Gore i vjerujem da će saradnjom sa Vladom, ali i sa drugim koji se brinu o razvoju lokalne uprave, Mojkovac dalje napredovati obezbjeđujući još bolji kvalitet života i bolju valorizaciju izuzetnih potencijala Mojkovca u interesu svih građana", rekao je Vujanović.

On je naglasio da je učinjeno i da se planira mnogo i da je vrlo konkretno započeta realizacija projekta valorizacije Bjelasice, što je od posebnog značaja za Mojkovac, i koji bi mogao da podigne kvalitet života u gradu.

Vujanović je rekao da je razgovarano o realizaciji tog projekta i na Savjetu za održivi razvoj i klimatske promjene.

"Preuzeo sam obavezu da sa dijelom savjeta dođem i obiđem Mojkovac i taj dio Bjelasice. Dogovorio se danas sa predsjednikom Opštine da to bude tokom septembra i očekujem da ćemo tada imati informaciju detaljniju za javnost i veoma jasnu o dinamici realizacije projekta", kazao je Vujanović.

Sve vijesti