Berluskoni muvao Soraju, reagovalo obezbjeđenje!

Autor:

Bivši italijanski premijer poznat po famoznim "bunga-bunga" žurkama, muvao starletu, nakon čega je reagovalo obezbjeđenje

1
A- A A+

Soraji Vučelić se nedavno, navodno, udvarao bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni, a kada ga je odbila, počeo je da je vrijeđa i psuje.

Starleta je potvrdila da je doživjela ogromnu neprijatnost u restoranu jednog hotela u Milanu, u kojem su u isto vrijeme odsjeli i ona i poznati političar.

"Soraja je odsjela u Milanu u istom hotelu u kojem je bio i Berluskoni. Jedne večeri su se zajedno našli u restoranu na prvom spratu, svako sa svojim društvom. Srpska starleta je zapala za oko političaru, pa je pokušao da je zavede. Poslao joj je najskuplji šampanjac, ali ga je ona iskulirala", rekao je neimeni izvor blizak Soraji.

Silvio se posle nekoliko čašica alkohola okuražio, pa je riješio da je startuje "oči u oči". Berluskoni je došao do Sorajinog stola.

"Počeo je da joj se udvara i bio je prilično direktan. Soraji se to nije svidjelo, pa je riješila da ode. Kada je vidio da ga je odbila, poludio je. Počeo je da urla, da viče na italijanskom, upotrebio je čak i neke psovke i sasuo salvu uvreda na Sorajin račun. Ona se uplašila, jer nije očekivala da bi jedan ugledan političar tako burno reagovao. Šokirana prizorom, pokupila je stvari i napustila hotel. Koliko se Berluskoni naljutio govori i činjenica da je i obezbjeđenje moralo da reaguje. Oni su mu prišli i pokušali da ga smire", dodaje isti izvor "Informeru"

Priču je potvrdila i sama Soraja.

"Tačno je da je došlo do manjeg incidenta sa gospodinom kog pominjete, ali to je sve što vam mogu reći".

Sve vijesti