Oskarovka "mortus" pijana igrala oko šipke!

Autor:

Ova glumica baš zna kako da se izblamira

0
A- A A+

Glumica Dženifer Lorens izvrnuta je ruglu od strane tabloida "Radar Online" koji su objavili video gde se vidi kako pijana puzi po podu i pokušava da igra oko šipke u striptiz bar.

I kao da nije naučila do sad da će je neko sigurno snimiti šta god kompromitujuće da uradi, glumica je ipak "pustila kosu" ili bolje reći, udarila po alkoholu, što je dovelo do toga da nije mogla da obuzda razuzdano ponašanje.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI NA LINKU OVDE!

Međutim. Dženifer smatra da nema čega da se stidi, pa je na svom Facebok profilu napisala sledeće:

"Vidite, niko ne želi da ga neko podseća na internetu da je jednom probao da igra oko striptiz šipke. Bio je rođendan jednog mog prijatelja, pa sam spustila gard zbog paranoje na jedan sekund i zabavila se. Neću da se izvinjavam. Strava sam se provela to veče. P.S. To nije brushalter što nosim već top koji je dizajnirao Aleksandar Veng i neću da laže, mislim da je moje igranje prilično dobro", istakla je Džen.

Tabloid koji je objavio video, tvrdi da se ona u striptiz baru (pored pijanog lelujanja) poljubila sa nepoznatim muškarcem uprkos tome što je u vezi sa producentom Darenom Aronofskim.

Sve vijesti