Probajte Vukašinov TRX trening! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Vukašin Tomčić (profesor fizičkog vaspitanja i diplomirani kineziterapeut, personalni trener i instruktor grupnog fitnessa, TRX trener i kondicioni trener) trener u Wellness Centru Soko-Gym, za Vas je danas pripremio trening na TRX-u.

Probajte Vukašinov TRX trening! (FOTO, VIDEO) Foto: MONDO

Vukašin je više puta izjavljivao da mu je jedan omiljenih rekvizita TRX, samim tim i jedva je dočekao da Vam pripremi trening na ovom jedinstvenom rekvizitu.

Trening se sastoji od pet jednostavnih vježbi koje su naravno prilagodjene svakome da može da ih izvede. Iako to možda ne izgleda baš tako, Vi ipak probajte i dajte sve od sebe. Ukoliko nemate TRX, ili makar kopiju ovog rekvizita, probajte čak da improvizujete na gimnastičkim krugovima (karikama).

Svoje tijelo dižete, gurate, vučete itd. i opterećenje zavisi od Vas (ne mislimo toliko na Vašu kilažu) - u zavisnosti od ugla pod kojim se nalazite i udaljenosti od centra trake, sami možete da smanjujete ili povećavate opterećenje.

Uživajte u treningu i srećno!

Izvor: MONDO


Sve što Vas bude dodatno zanimalo o treningu, ishrani I zdravom životu možete ispratiti i na Vukašinovoj facebook i instagram stranici.

Sve vijesti