Svijet

PAS MILIONER SE SELI IZ MADONINE VILE: Ima 688.000.000 $, vozi se privatnim avionom i jede kavijar - evo odakle mu NOVAC

Autor Milena Mijušković Izvor mondo.rs

Vrijednost imovine njemačkog ovčara Gantera Šestog procijenjena je na čak 688 miliona dolara.

Izvor: YouTube/printscreen/ABC7

Ovaj rasni pas, o kome brigu vodi tim staratelja, posjeduje privatni avion i kuvara koji mu kuva specijalne obroke, prodaje vilu u Majamiju, izgrađenu u toskanskom stilu za 31,75 miliona dolara.

Bivša vlasnica ove vile koja ima osam soba i bazen bila je poznata pop pjevačica Madona. Kupljena je pre 20 godina za 7,5 miliona dolara, a prvi komšija je holivudski glumac Silvester Stalone.

Ganter Šesti se ujutru igra teniskom lopticom, valja se po travi i voli da drijema. Oko vrata nosi ogrlicu od dijamanata, dok mu je stara napravljena od zlata ostala kod kuće, u Toskani.

Ganter je svoje bogatstvo naslijedio od svog predaka Gantera Četvrtog, koji je takođe bio njemački ovčar. U dnevnom boravku vile dominira portret bivšeg vlasnika Gantera Četvrtog. Linija predaka ovog čistokrvnog nemačkog ovčara traje nekoliko dekada sve do Gantera Trećeg, kome je milione ostavila njegova vlasnica, njemačka grofica Karlota Libenštajn, koja je preminula 1992. godine.

 Od tada je grupa staratelja zadužena da održava luksuzan način života za ovog njemačkog ovčara i njegovih potomaka. Tako Ganter često putuje u Milano i leti na Bahame, gdje je nedavno večerao u luksuznom restoranu. Negovi staratelji žele da budu sigurni da Ganter ima aktivan društveni život.

Privatni kuvar mu svako jutro priprema doručak napravljen od najboljeg komada mesa, svježeg povrća i pirinča. Ponekad uživa u kavijaru, a granule nikada nije okusio. Čak mu je kupljen poseban beli tartuf od 1.1 milion dolara na aukciji, kako bi se raznovrsnije hranio. On putuje privatnim avionom, svakodnevno ide na časove dresure sa trenerom i spava u velikom okruglom krevetu sa pokrivkom od crvenog somota.

Najbogatiji pas na svetu
Izvor: Youtube/ABC7

Karla Ričiteli (52) jedna je od glavnih starateljki Gantera Šestog i nalazi se na čelu odbora direktora koji upravlja fondom vrednim više stotina miliona dolara.

"On uopšte nije agresivan. Mnogi miješaju ovu rasu sa vukovima, ali Ganter se lijepo slaže sa svim životinjama. Zaštitnički se ponaša i voli kada je u blizini porodice", rekla je Ričiteli za CBS Miami.

Tagovi

pas