Svijet

KRVAVA SVAĐA SRPSKE PORODICE U BEČU: Otac isekao majci vrat - sin mu ODGRIZAO UVO, pa ostao bez prstiju!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Svađa jedne porodice srpskog porekla u Beču, završena je sa teškim telesnim povredama svih učesnika.

Izvor: Viacheslav Life Studio/Shutterstock

Krvava svađa u Beču, jedne porodice srpskog porekla, završena je sa teškim telesnim povredama svih učesnika. Muž (56) je nožem povredio suprugu i sina i svi su završili u bolnici.

Portparol bečke policije Kristofer Vernjak kazao je da je jedan 56-ogodišnjak u zajedničkom stanu, u 22. bečkom okrugu, napao svoju 53-ogodišnju suprugu nožem. Tom prilikom naneo joj teške posekotine u predelu vrata.

Njihov sin (24) koji je pokušavao da pomogne svojoj majci, takođe je zadobio teške telesne povrede. Kako su austrijski mediji preneli, otac mu je isekao više prstiju, koji su momku kasnije u bolnici ponovo prišiveni. U toj tuči mladić je svom ocu odgrizao uvo, i potom ga isprskao biber sprejem.

Tokom tuče oca i sina, majka je uspela da pobegne iz stana i pozove policiju. Svo troje, inače poreklom iz Srbije, su prebačeni u bolnicu kako bi im delovi tela bili ponovo prišiveni. Otac kojem je prišiveno uvo, pušten je iz bolnice, ali će se do daljeg nalaziti u pritvoru.

Vernjak kaže da policija još uvek nije ustanovila zbog čega su se članovi porodice svađali. Do sada je samo poznato da uzrok svađe nije alkohol.

Otac je negirao da je napao svoju suprugu, a ona i sin još uvek nisu saslušani. Ovom 56-ogodišnjaku policija je izrekla zabranu prilaska zajedničkom stanu, kao i privremenu zabranu posedovanja oružja.

I njegov sin će morati da se suoči sa prijavom zbog nanošenja teških telesnih povreda, ali policija ističe da postoji mogućnost da je mladić to uradio u samoodbrani.

Tagovi