Svijet

PRETU MU 46 GODINA ROBIJE ZA SMRT SRPKINJE: Proširena optužnica protiv američkog sportiste, ima NOVE 4 krivične prijave

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Njemu će se pored navedenih dela suditi i za vožnju pod dejstvom alkohola, jer je utvrđeno da je u trenutku sudara bio pijan, kao i za posedovanje oružja, jer je u njegovom automobilu nađen napunjen pištolj.

Izvor: Facebook/printscreen/Tina Tintor/Twitter/Printscreen/@8NewsNow/Profimedia

Američki fudbaler Henri Rags Treći, koji je 2. novembra izazvao saobraćajnu nesreću u Las Vegasu u kojoj je stradala devojka srpskog porekla Tina Tintor (23), suočen je sa četri krivične prijave, za koja je zaprećena zatvorska kazna do 46 godina.

Kao što je MONDO već pisao, Rags je svojim vozilom jurio 250 kilometara na čas kada se zakucao u automobil u kome se nalazila Tina sa svojim psom. U trenutku udara Tinin automobil se zapalio, a ona je živa izgorela zajedno sa svojim ljubimcem.

"Rags se trenutno nalazi u kućnom pritvoru, jer je klub za koji igra platio kauciju od 150.000 dolara. Posle nesreće on se teretio za izazivanje saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom i prekoračenje brzine, ali je u međuvremenu krivična prijava protiv njega proširena, tako da se on sada suočava sa četiri optužbe", pišu američki mediji.

Njemu će se pored navedenih dela suditi i za vožnju pod dejstvom alkohola, jer je utvrđeno da je u trenutku sudara bio pijan, kao i za posedovanje oružja, jer je u njegovom automobilu nađen napunjen pištolj. Ukoliko Ragsa osude po svim tačkama optužnice, može da dobije i 46 godina zatvora.

Mediji su preneli i to da je utvrđeno da je prednji deo Ragsovog automobila udario u zadnji deo Tininog vozila, što znači da ju je udario otpozadi i da je kriv za udes.

Tagovi

SAD