SINJI KUKAVAC

OSTAVIO DEVOJKU NA CEDILU: Pljačkaši uleteli u kafić, momak pobegao a onda je ona NJEMU vratila trostruko! (FOTO/VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Pljačka snimljena kamerom za nadzor u kafeteriji u brazilskom gradu Rio de Žaneiru postala je viralni hit, čak toliko da su mediji širom sveta preneli ovaj nesvakidašnji video.

Izvor: dailymail.co.uk/Printscreen

Prema novinskom sajtu "Metropols", žena sa snimka je odbila da dozvoli da bilo šta stane između nje i njenog hot-doga i nastavila je da jede dok se pljačka dešavala oko nje.

Kada su lopovi prišli ženinom stolu, ona im je navodno dala mobilni telefon svog dečka i ključeve od motora, kao i njegovu kacigu, što su oni odbili. Na snimku CCTV-a vide se dva lopova kako silaze sa motora i ulaze u kafeteriju noseći šlemove.

Dok par jede za svojim stolom u prvom planu, dvojica nasilnika pikiraju sto iza njih i očigledno pokazuju gestikulacijom gostima da nose oružje.

Nakon što su opljačkali žrtve, lopovi ulaze u unutrašnjost kafića i dečko očigledno primećuje pljačku na delu. Bez reči, on skače iz stolice i punim sprintom beži niz ulicu, ostavljajući svoju devojku samu za stolom. Detalje ovog nesvakidašnjeg događaja možete videti u galeriji:

 Dok uživa u obroku, ona daje mobilni telefon lopovima dok prolaze pre nego što im podiže kacigu za motor da je uzmu, koju oni očigledno nisu bili zainteresovani da uzmu.

Dok dvojica muškaraca beže sa mesta događaja na svom motoru, mlada žena dodaje malo senfa u svoj hotdog i nastavlja da jede sa zadovoljnim osmehom na licu.

Pogledajte i snimak sa nadzorne kamere:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Tagovi