VIDEO

UHAPŠEN UBICA I NEKROFIL POSLIJE 30 GODINA HORORA: Ubio dvije žene, pa DECENIJAMA zlostavljao tijela mrtvačnici

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Fuler je vodio detaljan dnevnik o svojim seksualnim aktivnostima, ispisan njegovom rukom i skriven u domu koji je dijelio sa svojom ženom.

Izvor: dailymail.co.uk/Printscreen

Bolnički električar je proveo 30 godina potajno vršeći seksualne činove nad 80 mrtvih tijela u mrtvačnici, nakon što je ubio dvije žene 1987. godine u napadima seksualne prirode.

Dejvid Fuler (67) viđen je kao bezopasan čudak koji opsesivno prikuplja stvari u svom domu u Hejstingsu u Engleskoj, ali je on naime krio dvostruki život, tokom koga je zlostavljao leševe.

Fuler je vodio detaljan dnevnik o svojim seksualnim aktivnostima, ispisan njegovom rukom i skriven u domu koji je dijelio sa svojom ženom.

On je konačno razotkriven prošle godine i njegov zločin - koju je Služba za zaštitu dece (CPS) opisala kao "najgroteskniji koji se može zamisliti" - izašao je na vidjelo.

Fuler je još uvijek radio za bolnicu "Mejdston i Tunbridž Vels NHS Trust", kada su ga uhapsili detektivi koji su istraživali ubistva Vendi Nel i Kerolajn Pirs.

To su bile prve žene koje je Fuler seksualno napao nakon što ih je ubio. Policija nije imala pojma kakve će užase otkriti njihova pretraga porodične kuće Fulera.

Brlog u njegovom imanju skrivao je "štek" hard diskova i slike koje pokazuju da je izvršio "činove seksualne penetracije ženskih leševa". Detektivi su takođe pronašli dnevnik sa detaljima o starosti 80 mrtvih tijela koje je oskrnavio i datumima kada ih je zlostavljao, često snimajući svoja nedjela.

Policija smatra da je moglo biti na stotine žrtava više u njegovoj 30-ogodišnjoj karijeri. Najmlađi leš koji je oskrnavio imao je samo devet, a najstariji 100 godina.

CPS je danas saopštila da je istraga protiv njega i dalje otvorena u slučaju da se otkriju još neke žrtve. Na kraju ga je DNK dokaz  nepobitno povezao sa gnusnim zločinima i okončao njegove tri decenije zločina. Istražitelji veruju da bi on "nesumnjivo" nastavio sa krivičnim djelom da nije identifikovan.

Tjelesne tečnosti koje je ostavio na jorganu Nelove i hulahopkama Pirsove, su se podudarale sa DNK koji je policija imala u svojoj bazi podataka od jednog od njegove braće. 

Taj član porodice je isključen, ali su Fulerove aktivnosti u relevantnim periodima dovele detektive do njegovih vrata. Uhapšen je zbog ubistava gospođe Nel i gospođe Pirs u svojoj kući u Hitfildu u Istočnom Saseksu, gdje je živeo sa porodicom, u ranim satima 3. decembra 2020. godine.

Policija je danas popodne pročitala izjavu u ime porodice gospođe Nel ispred suda u Mejdstonu, nakon što je Fuler promenio svoju izjavu da prizna da je ubio dvije žene.

"34 godine, mi kao porodica, ali i policija i štampa, fokusirali smo se na ono što se zapravo dogodilo Vendi, želeći da znamo ko je to uradio i kako je provela svoje poslednje trenutke u životu. Sada znamo, i nažalost, mnogo je gore nego što smo ikada mogli da zamislimo. Nadajmo se da sada možemo da počnemo da tugujemo i da prevaziđemo bol, i da je pamtimo kao lijepu, ljubaznu, velikodušnu, brižnu, duhovitu djevojku koja je bila, koja je imala osmijeh i lijepu riječ za sve - ćerku, sestru, tetku i dobar prijatelj mnogim ljudima", stoji u izjavi.

Pogledajte i kako je izgledalo hapšenje Fulera:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt