Svijet

UŽAS NAD UŽASIMA! Njemac (66) uhapšen zbog ubistva, priznao da je sjekao genitalije muškaraca na svom kuhinjskom stolu

Autor Lidija Roganović Izvor mondo.rs

Muškarac (66) iz Njemačke optužen je za ubistvo jednog čovjeka i sakaćenje nekoliko drugih u nezakonitim postupcima.

Izvor: youtube/screenshot/DW Deutsch

U Njemačkoj se sudi muškarcu optuženom da je ubio jednog čovjeka i osakatio nekoliko drugih vršeći nezakonite operacije na njihovim genitalijama. Šezdesetšestogodišnji električar rekao je regionalnom sudu u Minhenu da je izvršio procedure na zahtjev muškaraca.

Optuženi, čije ime nije objavljeno iz razloga privatnosti, tvrdio je da je prvobitno nudio seksualne usluge na sado-mazo sajtovima kako bi zaradio novac za otplatu dugova.

Kasnije je muškarac navodno počeo da obavlja operacije na svom kuhinjskom stolu u gradu Markt Švaben, govoreći svojim žrtvama da je obučeni medicinski stručnjak, prenijela je njemačka novinska agencija DPA.

Optuženi je rekao sudu da je kastrirao ili djelimično amputirao genitalije osam muškaraca u periodu od jula 2018. do marta 2020. godine. On je negirao odgovornost za smrt jednog čovjeka, koji je preminuo nekoliko dana nakon postupka.

Policija je tri nedjelje kasnije pronašla tijelo mrtvog čoveka u kutiji. Tužioci optuženog terete za ubistvo jer nije pozvao pomoć u slučaju preminulog muškarca, kao i za nanošenje teških i opasnih tjelesnih povreda.

Tagovi