Svijet

ŠOK OTKRIĆE O ČOVJEKU KOJI JE BOLDVINU DAO PIŠTOLJ U RUKU! Prije dvije godine OTPUŠTEN zbog jezivog incidenta na setu!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Glumac je ubio snimateljku jer je mislio da pištolj nije napunjen, a asistent režije koji mu je dao oružje ranije je otpušten zbog sličnog incidenta.

Izvor: Profimedia

Asistent režije Dejv Hols, koji je Aleku Boldvinu dao pištolj kojim je slučajno ubio snimateljku, otpušten je sa prethodnog posla zbog incidenta sa pištoljem.

 Si-En-En je ekskluzivno otkrio da je Hol radio kao asistent režije na setu filma "Freedom's path" prije dvije godine, kada je pištolj za koji je bio zadužen slučajno opalio. U blizini oružja nalazio se tonac koji je zbog gubitka sluha morao da bude zbrinut u bolnici, ali se oporavio.

"Hols je momentalno uklonjen sa seta, i snimanje nije nastavljeno dok produkcija nije bila sigurna da se više neće vraćati. Ugovor mu je raskinut i rečeno mu je zbog čega je otpušten. Bilo mu je žao, ali je shvatio zašto više ne može da bude dio ekipe filma", saopštila je produkcija "Roket soul studios".

Hol je, podsjećamo, Boldvinu rekao da je pištolj "hladan", odnosno da nije napunjen pravom municijom. Glumac je opalio i metak je najprije prošao kroz Halinu Hačins, a zatim pogodio Džoela Suzu u rame.

Boldvin je prisustvovao bdenju za ubijenu Halinu i tada se susreo sa njenim udovcem i sinom.

Progovorila je i bolničarka koja je prva ukazala pomoć Halini, a poslušajte jezivi snimak poziva Hitnoj pomoći sa seta.

Poziv Hitnoj pomoći sa seta Boldvinovog filma
Izvor: YouTube/TheSun

(

Tagovi