Svijet

BABU IZ RUSIJE ĆE PLJAČKAŠ ZAPAMTITI ZA CIO ŽIVOT: Zgrabio joj torbu i pokušao da otrči, ali nije očekivao ovo! (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Sigurnosne kamere zabilježile su momenat kada je jedan mladić iz opklade odlučio da opljačka staricu na ulici, ali nije očekivao ovo...

Izvor: Youtube/ RT/screenshot

Ruski mediji RT objavio je snimak bakice stare oko 70 godina iz grada Petrovka u Amurskoj oblasti koja nije ustuknula pred drskim razbojnikom na ulici iako je nasilnik bar deset puta bio jači od nje i fizički i u namjeri da je opljačka.

Naime, snimak je objavila lokalna policija i na njemu se vidi kako razbojnik prilazi s leđa starici otima joj torbu.

Međutim, starica se nije predala nego je čvrsto zgrabila svoju imovinu i nije puštala ni kada je nasilnik nastavio da vuče i otima. Ona je čak pala i na asfalt, a pljačkaš ju je onda vukao po ulici i pokušavao da joj olabavi stisak na torbici. Ipak, nije uspio i u jednom trenutku je odustao i pobjegao kada je ovaj incident ugledao i prolaznik koji ga je pojurio. Samarićanin se posle vratio da pomogne baki i provjeri da li je dobro, a pozvali su tada i policiju.

Policija uspjela da identifikuje nasilnika i pljačkaša, a za to djelo osumnjičen je dvadesetdvogodišnji mladić, koji je u pljačku krenuo i opklade nakon što se kladio sa društvom da će oteti starici torbu.

Simak je ubzo postao viralni hit na svim drvuštvenim mrežama o bakici koja je neumoljivo branila svoju trobu i po cijenu života. Starici je ipak zbog ovoga bila potrebna ljekarska pomoć.

Baba i pljačkaš
Izvor: YouTube/RT

Tagovi