Svijet

POŠTAR OSVOJIO MILIONE, PA DOŽIVEO JEZIVU TRAGEDIJU: Kupio deci skupe igračke, zbog njih mu sin (13) završio u KOMI

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Dobitnik 158 miliona funti i njegova porodica zavijeni u crno!

Izvor: YouTube/The Telegraph

Kada je Ejdrijen Bejford osvojio neverovatnu sumu novca na lutriji "Euromilions", nije postojao srećniji čovek od njega. Sa suprugom Džilijan tada je imao dvoje male dece, kćerku Ejmi i sina Kamerona. Porodica je pokušavala da se nosi sa neverovatnom slavom i bogatstvom, i nekoliko godina kasnije doživela tragediju.

Lekari se bore za život trinaestogodišnjeg Kamerona nakon strašne nesreće koju je izazvala njegova sestra. Petnaestogodišnjakinja je udarila brata automobilom, dok je on vozio "kvad". Oba vozila kupio im je otac od novca dobijenog na lutriji, a sudar se dogodio na ogromnom imanju u Kembridžajru koje je kupio posle osvojenih miliona.

Deca su, prema pisanju britanske štampe, volela po velikom imanju na selu da voze "igračke" koje im je otac kupio. Ejmi je dobila automobil, iako tek sa 16 godina može da vozi, a Kameron "kvad".

Nesreća se dogodila u ponedeljak a lekari se trenutno bore za život trinaestogodišnjaka, koji je u veštački izazvanoj komi. Prilikom sudara odleteo je sa "kvada" i udario glavom u ogradu.

Ejdrijan i Džilijan, koji su se u međuvremenu razveli, ne napuštaju bolničku sobu sina nadajući se da će se on probuditi.

Ejdrijan, koji je pre osvojenih miliona radio kao poštar, krivi sebe za nesreću. Kaže, da nije dobio toliki novac i želeo da razmazi decu, do jezivog sudara ne bi ni došlo.

"Očajan je, stalno ponavlja da se ovo ne bi desilo da nije želeo mezimcima da priušti sve. 'Kvad' koji je Kameron vozio je previše moćan da bi njime upravljalo dete. Kćerki je uzeo automobil, iako je previše mlada da vozi po putu, ali za upravljanje automobilom na privatnom posedu nije neophodna dozvola. Jede se živ što im je kupio oba vozila", rekao je prijatelj porodice.

Policija istražuje incident, a britanski mediji navode da je, u trenutku nesreće, Ejdrijen pazio decu.