Svijet

MARŠAL KIM DŽONG UN SE ISTOPIO Ovo je novo lice lidera Sjeverne Koreje, DRUGARICE oduševljene njegovim novim izgledom!

Autor Gordana Bojanić

Lider Severne Koreje Kim Džong Un na najnovijim snimcima i fotografijama izgleda mršavije nego ikad, sa viškom kože koja mu se opustila na vratu, a jakna mu je visila na ramenima.

Izvor: Tanjug/AP Photo/KCNA/Korea News Service

Na fotografijama koje su objavljene severnokorejski vođa se vidi ispred mase koja aplaudira i plače tokom proslave Dana mladih u Pjongjangu.

Kimove crte lica, kako prenosi Dejli mejl, bile su posebno istaknute, posebno oko njegove brade koja se zbog prekomerne kilaže nije videla.

Ovaj 37-godišnjak je takođe nosio belu jaknu koja mu je bila komotna, a tkanina mu nije bila čvrsto nategnuta oko stomaka.

Priče oko Kimovog zdravlja prisilile su vlasti da zabrane priče o njegovoj težini nakon što su se ranije ove godine pojavile fotografije na kojima se prvi put vidio drastično mršaviji Kim.

U pokušaju da suzbiju glasine, čak su rekli i za državne medije da Kim jede manje 'za dobrobit zemlje' koja se bori s glađu. Te iste glasine navodile su da su mu ugradili želudačnu kesu kako bi smanjio preteranu težinu, a s druge strane pričalo se i kako ga je pandemija naterala da smrša.

Izvor: Profimedia

Kim se dugo bori sa prekomernom težinom koja je rasla iz godine u godinu, a uz to je bio žestoki pušač te je navodno i puno pio. Međutim, ove godine pojavile su se fotografije u više navrata na kojima je izgledao dosta mršavije.