Svijet

UZNEMIRUJUĆE! MISLILA SAM DA IZ MOG DJETETA ISTJERUJU ĐAVOLA: Majka objavila video ćerke kojoj su sipali drogu u piće 

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Majka kaže, kao da je gledala scenu iz "Istjerivača đavola", evo u kakvom je stanju djevojka kojoj su sipali drogu u piće!

Izvor: Privatna arhiva/Claire Taplin

Kler Teplin (48) objavila je snimak svoje kćerke koja doživljava napad u bolničkom krevetu, nakon što je popila piće u koje joj je neko sipao nepoznatu supstancu.

Mili Teplin (18) u klubu je prihvatila piće od nepoznatog mladića, a nakon toga završila u bolnici. Na uznemirujućem snimku vidi se kako se inače lijepoj djevojci lice izdeformisalo od grčeva, telo joj se trese a prsti i šake joj se nekontrolisano grče.

"Starijoj ćerki su drugarice javile da Mili nije dobro, i pozvale su Hitnu pomoć. Kada sam stigla u bolnicu, mislila sam da gledam scenu iz 'Istjerivača đavola'. Pomislila sam, Bože, šta je ovo, šta su joj dali?! Izgledala je kao demon. Nikad nisam vidjela ništa toliko strašno, a radim u zdravstvenom sistemu", rekla je njena majka.

Mili se oporavila, i ne sjeća se napada. Pogledala je majčin snimak i dozvolila joj da ga postavi u grupe na društvenim mrežama, u kojima se roditelji međusobno upozoravaju na opasnosti koje vrebaju djecu.

Policija je obaviještena o slučaju jer Mili zna kako je izgledao mladić koji ju je častio pićem. Klub u kojem su se sreli je takođe pristao da sarađuje sa policijom u pronalasku počinioca.

Pogledajte video, ali vas još jednom upozoravamo da su scene u njemu duboko uznemirujuće!

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Tagovi