Svijet

BAJDEN IZGUBIO ŽIVCE! ŠTA KOG ĐAVOLA?! Pogledajte snimak - jedno pitanje novinarke ga je IZBACILO IZ TAKTA (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Predsjjednik SAD Džozef Bajden izvinio se nakon što je odbrusio novinarki, koja mu je postavljala pitanja posle sastanka sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

Izvor: Profimedia

Kao što je MONDO pisao, Bajden je juče održao prvi zvaničan sastanak kao 46. predsjednik SAD sa predsjednikom Rusije, Vladimirom Putinom u Ženevi. 

Po završetku konferencije za štampu, američki predsjednik je krenuo, pa onda zastao da odgovori na pitanje novinarke CNN-a Kejtlan Kolins, o sastanku sa Putinom i Bajdenovom navodnom ubeđenju da će ruski predsjednik promijeniti svoje ponašanje.

"Nisam siguran da ću promijeniti njegovo ponašanje. Šta kog đavola? Čime se to stalno bavite? Kada sam ja rekao da sam siguran u to?", odbrusio je Bajden i vidno iznerviran krenuo ka novinarima.

Bajden je nakon toga rekao da će Putin možda promijeniti svoje postupke ako ostatak svijeta reaguje i umanji njihov (ruski) položaj u svijetu.

Video Bajdenovog jakog tona obraćanja u Ženevi proširio se društvenim mrežama, a mnogi su kritikovali njegovo agresivno ponašanje prema novinarki, kao i to da je Bajden bio oštriji prema novinarki nego prema Putinu.