Svijet

MASAKR U AMERICI! SEDMORO MRTVIH NA ROĐENDANU: Upao na proslavu i počeo da puca!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

U američkoj državi Kolorado sinoć je nastao pravi masakr.

Izvor: YouTube/KOAA 5

Na rođendanskoj proslavi u mjestu Springs u Koloradu došlo je do pucnjave u kojoj je ubijeno više osoba, javljaju američki mediji. Osumnjičeni je došao na proslavu i počeo da puca u okupljene na proslavi.

Policija je u 12.18, po lokalnom vremenu, dobila poziv da je došlo do pucnjave u američkom mjestu Springs, kada su stigli na lice mjesta pronašli su više ubijenih odraslih osoba. Napadač je izvršio samoubistvo nakon zločina, a ukupan broj mrtvih je sedam, uključujući napadača.

Kako je saopštila lokalna policija, rođendanska zabava se održala u kamp prikolici jedne od žrtvi. Prijatelji, porodica i djeca su bili okupljeni unutar prikolice gdje se pucnjava i desila.

Ovaj masakr počinio je dečko jedne od žrtava, koji je došao na proslavu i zapucao. On je ubio šest odraslih osoba prije nego što je sebi oduzeo život.

Djeca koja su se nalazila na rođendanskoj proslavi su nepovrijeđena i trenutno se nalaze sa rođacima. Istražitelji ispituju šta bi mogao da bude motiv ovog užasnog zločina.

Predstavnik lokalne policije Vins Niski rekao je da njegove kolege rade na slučaju i da su svi "vidljivo uzdrmani".

"Ovo je nešto za šta se nadaš da se nikad neće dogoditi u tvojoj zajednici, u mjestu koje nazivaš domom. Kada se takve neopisive stvari dogode, ne postoji bilo šta što bi moglo da potpuno obnovi ono što je nestalo ili da nadomjesti one koji više nisu sa nama", rekao je on.

Tagovi