Svijet

OVO JE NAJSTARIJA ĆERKA BILA GEJSTA: Oglasila se nakon vijesti o razvodu! Profesionalka je u jednom sportu!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Svima se obratila emotivnom porukom.

Izvor: MONDO/Netflix/Instagram/jenniferkgates/screenshot

Glavna tema svih svjetskih medija je da se jedan od najbogatijih parova na svijetu, Bil Gejts (65) i njegova supruga Melinda (56) razvode posle 27 godina braka!

Ovim povodom oglasila se njihova najstarija ćerka Dženifer i na Instagramu ostavila emotivnu poruku.

"Još uvijek učim kako da pružim najbolju moguću podršku i kako da se sama izborim sa emocijama, kao i članovi moje porodice. Hvala što razumijete našu potrebu za privatnošću dok prolazimo kroz ove faze naših života", napisla je između ostalog u poruci.

Dženifer Gejts (25), kao i njen brat Rori i sestra Fibi, morala je da prati stroga pravila oca i majke tokom odrastanja, pa je tako sinovima i ćerkama Bila Gejtsa bilo zabranjeno da koriste telefon do 14 godine. Akcenat u njihovoj porodici je stavljen na obrazovanje, pa je najstarije dijete Bila Gejtsa diplomiralo na Stanfordu 2018. godine, odsjek biologija. Dženifer u intervjuu za "Sidelines Magazine" rekla je da ju je dječji pedijatar inspirisao da svoje obrazovanje usmjeri u pravcu medicine.

Pored visokog obrazovanja Dženifer je veliki ljubitelj konja i konjskih trka. Otac zbog velike pasije prema konjima ćerki je kupio imanje u Velingtonu na Floridi koje je koštalo oko 37 miliona dolara, pišu američki mediji.

Dženifer kao profesionalni džokej više puta se takmičila na prvenstvima u Americi. Pred kraj studiranja Bil i Melinda kupili su Dženifer stan 2017. godine u vrijednosti pet miliona dolara koji je u blizini fakulteta.

Porodica je u januaru 2020. godine objavila da se Dženifer vjerila za Najela Nasara koji je zajedno sa Dženifer studirao na Stanfordu.

Gejtsovo bogatstvo procjenjuje se na 130 milijardi dolara, a mediji već uveliko nagađaju kome će koliko pripasti nakon razvoda. Inače, velika većina Gejtsovog bogatsva neće otići u ruke njegove djece, već u dobrotvorne organizacije.

Izvor: Profimedia

Tagovi