Svijet

DIREKTORKA ŠKOLE SE IŽIVLJAVALA NAD UČENICOM (6): Udarala je letvom zbog neverovatnog razloga (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

"Ja je nikada nisam udarila, ovakvo ponašanje je nedopustivo", istakla je šokirana majka.

Izvor: twitter/screenshot/davidbegnaud

Direktorka osnovne škole na Floridi, snimljena je kako u svojoj kancelariji drvenom daskom udara 6-godišnju djevojčicu. Na videu koji je snimila majka djevojčice, vidi se kako Karterova savija djevojčicu i udara je nekoliko puta.

Direktorka je kaznila djevojčicu jer je navodno prouzrokovala štetu na računaru. Njena majka je tog dana došla u školu kako bi platila štetu koju je njena ćerka napravila, a prizor koji je zatekla u kancerlariji direktorke ostavio je majku bez riječi.

Ona je odlučila je sve da snimi kako bi nadležnim organima podnijela dokaze o stravičnom ponašanju direktorke. Cio slučaj zgrozio je roditelje i radnike škole, prenose tamnošnji mediji.

"Nikad nisam udarila svoju djevojčicu. Ovo je nedopustivo, ne mogu da vjerujem da se tako nešto desilo", rekla je majka 6-godišnje djevojčice.

Policija Klustona i Odjeljenje za djecu i porodice potvrdili su da istražuju incident i da je direktorka trenutno pod istragom,a advokat Bret Provinski koji je zadužen za slučaj djevojčice, rekao je kako bi ovo moglo ostaviti trajne posledice na psihičko stanje djeteta.

"Direktorka je pod istragom i sigurno će biti kažnjena za učinjeno. Škola ne dopušta nikakav oblik kažnjavanja i ovo što se dogodilo nedopustivo je. Djevojčica je bila prestravljena i osjećala se ranjivo", rekao je Provinski.

Tagovi